Witter dan sneeuw

Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ontmoet ze hem nog een keer aan zijn ziekbed. Een verzoening blijft echter uit. Haar vader overlijdt en noodgedwongen regelt Kathy zijn begrafenis. Kathy stort zich weer op haar werk, maar kan toch het hoofdstuk Steven nog niet afsluiten. Zo moet zijn appartement worden leeggeruimd en wordt ze ook maar niet met rust gelaten door ene Ellen. Deze vrouw blijkt in korte tijd een bijzondere band met Steven te hebben opgebouwd en geeft niet op voor ze haar namens hem een tas met persoonlijke spullen overhandigd heeft. En dan zijn daar ook nog Martijn en Jeroen, die allebei iets van haar willen wat ze niet kan geven.

 

Witter dan sneeuw is te bestellen als e-book. Ook is de nieuwe versie (zie hieronder) te bestellen als paperback. Deze roman is ook in Duitsland verschenen onder de titel Weisser als Schnee.

witterdansneeuw_mg

In maart 2019 verscheen deze roman met een gewijzigde omslag als midprice-editie. Deze versie is inclusief leesclubvragen, de songtekst van Dansen op papa’s voeten (het lied dat Elly Zuiderveld-Nieman naar aanleiding van deze roman heeft uitgebracht), en een korte terugblik op de totstandkoming van deze debuutroman.

witterdansneeuw_mg (2)