Personalia
Mijn wieg stond in 1965 in Alphen aan de Rijn. Gedurende mijn leven heb ik heel wat verhuizingen meegemaakt maar op dit moment woon ik heel wat jaartjes in het mooie vestingstadje Woudrichem, samen met mijn man en jongste dochter. We zijn lid van de Evangelische Gemeente De Burcht in Sleeuwijk.

En verder…

Op de middelbare school kon ik niet kiezen… verpleegkundige worden? Docente Nederlands? Of secretaresse? Uiteindelijk koos ik voor het laatste. Tot 2009 heb ik dit werk altijd met heel veel plezier uitgevoerd en in de vrije uurtjes leverde ik van 1998 tot en met 2002 artikelen en columns aan voor een regionale krant (Altena Nieuws). Sinds 2003 schrijf ik bijna maandelijks een artikel voor Eva, een christelijk lifestylemagazine voor vrouwen. Alles bij elkaar was de werkweek al meer dan behoorlijk gevuld, maar steeds vaker en steeds meer gaf God me liefde voor vrouwen die Hij op mijn pad plaatste. Ik wilde er graag voor hen zijn, maar kwam in een enorme spagaat met vooral mijn baan op kantoor, die de meeste uren opsnoepte.

In 2009 kwam het moment waarop ik die baan heb opgezegd en kon ik meer tijd en aandacht kon gaan aan een aantal vrouwen die voor een bepaalde periode behoefte hadden aan een open deur, een luisterend oor en/of gebed. In november van dat jaar ben ik begonnen met de cursus pastorale hulpverlening en heb ik Stichting Selah opgericht.  Het is heerlijk om er door middel van gesprekken, themaweekenden en spreekbeurten in het hele land, iets te mogen weerspiegelen van de liefde en genade van God!

Maar steeds groter werd het verlangen om ook via een boek iets door te mogen geven. Onder aanmoediging van mijn man en vele lieve mensen om mij heen, maar vooral door de Bron van Inspiratie, heb ik enkele romans mogen schrijven (Wittter dan sneeuw, Lenteregen, Hemeldauw), een novelle (De Picknick) en twee non-fictieboeken Worden wie je bent en Dansen in de regen.

Ook kun je me regelmatig vinden met een blog op www.puurvandaag.nl

Wil je meer weten? Vragen staat vrij!

 

“Het is mijn verlangen om iets te mogen weerspiegelen

van de genade en liefde van God”


<a href=”http://twitter.com/share” class=”twitter-share-button” data-count=”none” data-via=”GrandiaMarianne”>Tweet</a><script type=”text/javascript” src=”http://platform.twitter.com/widgets.js”></script>