Vanaf eind augustus in de winkel: Witter dan Sneeuw

‘De vrouw deed een stap opzij, waardoor Kathy zicht kreeg op de man die voor haar in een rolstoel zat. Heel even dacht ze dat er sprake was van een misverstand. Deze broodmagere man, met zijn blote voeten en een slobberende pyjamabroek, was haar vader niet. Hij leek er zelfs niet eens op. Maar toen hij zijn hoofd ophief en zijn grijsgroene ogen in de hare blikten, voelde ze het kippenvel op haar armen komen. Hij was het wel.’

Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ontmoet ze hem nog één keer in het ziekenhuis, maar een verzoening blijft uit. Haar vader overlijdt en noodgedwongen regelt Kathy zijn begrafenis.

Kathy stort zich weer op haar werk, maar kan toch het hoofdstuk Steven nog niet afsluiten. Zo moet zijn appartement worden leeggeruimd en wordt ze ook maar niet met rust gelaten door ene Ellen. Deze vrouw blijkt in korte tijd een bijzondere band met Steven te hebben opgebouwd en geeft niet op voor ze haar namens hem een tas met persoonlijke spullen heeft overhandigd.
En dan zijn daar ook nog Martijn en Jeroen, die allebei iets van haar willen wat ze niet kan geven…

Verschijnt: september 2011
Voorhoeve

Voorproefje?
In de eerstvolgende uitgave (mei 2011) van het gratis magazine De mooiste romans wordt een kort verhaal gepubliceerd, dat voorafgaand aan deze roman gelezen kan worden (zie rubriek In de media)
Dit magazine is ook verkrijgbaar in de christelijke boekhandel, maar ook via een gratis abonnement: www.kok.nl/romanmagazine

Gepubliceerd op 7 april 2011